​Hanstholm Stevedore ApS

Tlf.: 22700418
E-mail: info@hanstholmstevedore.dk

CVR: 35392068

Hanstholm Stevedore

Hanstholm Stevedore startede sit liv med at tilbyde lastning og losning af skibe. Det er på havnene, vi knytter de forskellige transportformer sammen og løser hele opgaven for vores kunder. Vi løser stevedore-opgaverne med 4 mobile havnekraner og 8 gummigeder, 5 trucks, bob-cats og lastebånd mv.

Vi har vores styrker indenfor lastning og losning af skærver, træstammer, træflis, pakketræ, gødning, korn, tanke, pallegods, big-bags, leca, stål, projektgods, granit, stykgods og råjern.

​HanstholmStevedore råder over egne maskiner og udstyr til losning og lastning. Desuden har vores havnearbejdere rutinen indenfor stevedoring.

Basen er på Hanstholm havn, men vi arbejder med stevedoring på alle danske havne, eller der hvor behovet for f.eks. losning og lastning opstår.


Derfor er en række af vores kraner og maskiner indrettet til hurtigt at flytte med blokvogn. Vi har​eksempelvis lastet eller losset skibe i København, Esbjerg, Odense, Hanstholm, Aalborg, Thyborøn, Mariager og Frederikshavn.

Udlejning af lastbiler, gummigeder og bob-cats mv. til transport og stevedoring:

Hanstholm Stevedore tilbyder også udlejning af materiel f.eks.: udlejning af lastbiler, gummigeder og udlejning af bob-cats mv.​

​Kontakt

Tlf.: 22 70 04 18

E-mail: info@hanstholmstevedore.dk 

CVR: 35392068

Adresse

Hanstholm Stevedore ApS

Industrivangen 23

7730 Hanstholm